Tapahtumat

20.1.2018

Perheystävällisempi ravintolakulttuuri tekee tuloaan Suomessa. Perheet Safkaa® on tapahtumakonsepti, jossa ravintolat tarjoavat perheille mahdollisuuden viettää yhdessä aikaa hyvän ruoan ääressä. 

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että 20.1.2018 on vuorossa kolmas ja samalla tähänastisista suurin Perheet Safkaa -tapahtuma. Helsingin lisäksi mukana on ravintoloita myös Kirkkonummelta, Porvoosta ja Turusta. Tapahtuman suojelijoiksi ovat jälleen lupautuneet tutut Vappu Pimiä, Hanna Gullichsen sekä Joonas Laurila. Yhteistyökumppaneinamme ovat Oppi&ilo, ravintola Perho sekä Pilke Päiväkodit.

Ihka ensimmäinen Family Mattersin ideoima ja orkestroima Perheet Safkaa -tapahtuma toteutettiin tammikuussa 2017. Tapahtumassa oli mukana 13 helsinkiläistä edelläkävijäravintolaa. Koska kulttuurin muutos ei tapahdu hetkessä, toteutimme yleisön pyynnöstä seuraavan Perheet Safkaa -tapahtuman jo huhtikuussa 2017. Silloin mukana oli yhteensä 11 ravintolaa ja tapahtuma laajeni samalla myös Espooseen ja Turkuun.

Voit  fiilistellä menneitä tapahtumia facebook-sivullamme, josta löytyy myös ajankohtaista keskustelua suomalaisesta ravintolakulttuurista perheiden näkökulmasta.

Kiinnostuitko? 

Ota yhteyttä: Minna Koskelo p. 050 356 9140 tai s-posti: perheetsafkaa@familymatters.fi 

Tapahtumasta

Annetaan lasten näkyä ja kuulua kaupunki- ja ruokakulttuurissa.

PERHEET SAFKAA® on  Family Mattersin perustajien Petra Gergov-Koskelon ja Minna Koskelon kehittämä rekisteröity tapahtumakonsepti joka sai alkunsa, kun kaksi hyvää ruokaa rakastavaa äitiä turhautui siihen, että sekä itsellä että monilla tuttavaperheillä oli korkea kynnys lähteä lasten kanssa ravintolaan syömään.  Lisäksi monissa paikoissa tarjotaan lapsille sama iänikuinen menu nakeilla ja ranskalaisilla. Halusimme muuttaa tämän, sillä hyvä ja monipuolinen ruoka kuuluu kaikille.

Tutkimus kertoo, että yli 90% suomalaisista pitää yhdessä syömisen ajatusta hyvänä, mutta tosiasiassa vain noin puolet perheistä syö päivittäin yhdessä (syodaanyhdessa.fi).

PERHEET SAFKAA® -tapahtumassa lapset pääsevät mukavan yhdessäolon lisäksi maistelemaan uusia makuja ja koko perheellä on mahdollisuus onnistuneeseen ravintolakäyntiin. Vanhempien ei tarvitse stressata muiden asiakkaiden häiritsemisestä, koska muutkin ravintolan asiakkaat ovat tapahtuma-aikaan ainakin pääosin lapsiperheitä.

MUKANA OLEVAT RAVINTOLAT

Tulevassa 20.1.2018 tapahtumapäivässä on mukana mahtavat 18 ravintolaa: ravintolat BRO, Bronda, Corso, Ristorante Dennis Bulevardi & Kamppi, Fuudi, Juuri, Krog Roba, Latva, Loiste, Olo Garden & Bar, Perho, Pompier Espa, Presto ja Salutorget Helsingistä, Ristorante Dennis Kirkkonummelta & Turusta sekä ravintola Meat District Porvoosta.

20.1.2018 PERHEET SAFKAA -TAPAHTUMAN RAVINTOLAKOHTAISET KATTAUSAJAT: 

• BRO: Klo 12.00 & 15.00 
• Bronda: Klo 11.30 & 14.00
• Corso: Klo 12-18 välillä alkavat varaukset
• Dennis Bulevardi: Koko päivä
• Dennis Kamppi: Koko päivä
• Dennis Kirkkonummi: Koko päivä
• Dennis Turku: Koko päivä
• Fuudi: Klo 11.00 & 13.30
• Juuri: Koko päivä
• Krog Roba: Brunssi klo 12.30-15 ja à la carte klo 17-
• Latva: Koko päivä
• Loiste: Koko päivä: Klo 12-15 brunssi ja à la carte klo 15-
• Meat District: Klo 14.00 & 17.00
• Olo Garden & Bar: Klo 14-18 välillä alkavat varaukset
• Perho: Brunssi klo 12-16
• Pompier Espa: Lounas klo 11-15 ja à la carte klo 17-
• Presto: Koko päivä
• Salutorget: Koko päivä

 

Tee pöytävaraus tapahtumapäivälle suoraan haluamastasi ravintolasta ja mainitse varauksen yhteydessä "Perheet Safkaa". Huomaathan, että kattausajat ja menut ovat ravintolakohtaisia.

    

    

    

    

  

 

Yhteistyössä:

    

BRIEFLY IN ENGLISH

We are proud to announce our third Perheet Safkaa event will take place on January 20th, 2018. This event will be our biggest so far and will include many restaurants from Helsinki, including: BRO, Bronda, Corso, Ristorante Dennis Bulevardi & Kamppi, Fuudi, Juuri, Krog Roba, Latva, Loiste, Olo Garden, Perho, Pompier Espa, Presto and Salutorget, as well as Ristorante Dennis Kirkkonummi & Turku, and Meat District Porvoo.

Perheet Safkaa® (Finnish for "families eat") is a family-friendly restaurant event concept that took place first time in Helsinki on January 2017. Our second Perheet Safkaa event took place on April 2017.

Restaurants participating in the Perheet Safkaa event want to welcome you, your family and friends to enjoy delicious food and good company. They are committed to taking special care of the little ones and creating a warm atmosphere, so the whole family can enjoy a relaxed restaurant experience.

Note: Every restaurant has its own booking times and menus for the Perheet Safkaa event. For further information and reservations, contact the restaurant you are interested in directly. Please mention “Perheet Safkaa”.