RUOKA- JA RAVINTOLAKULTTUURI PERHEYSTÄVÄLLISEMMÄKSI – PERHEET SAFKASI 21.1.2017


9.2.2017

Ihka ensimmäinen Family Mattersin ideoima ja orkestroima Perheet Safkaa -tapahtuma toteutettiin la 21.1. Saimme tapahtumaan mukaan 13 edelläkävijäravintolaa: Aito, Bronda, The Cock, Elite, Juuri, Löyly, Muru, Presto, Salutorget, Shelter, Strindberg, Teatteri sekä Töölönranta. Tapahtuman yhteistyökumppaneina olivat ELO-säätiön Syödään Yhdessä -hanke, MyHelsinki sekä Oppi&ilo. 

(Kuva: Dorit Salutskij, paikka: ravintola The Cock)

Perheet Safkaa on Family Mattersin kehittämä tapahtumakonsepti, jolla tavoitellaan yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja pyritään kehittämään Suomen ruoka- ja ravintolakulttuuria perheystävällisemmäksi. Unelmamme on, että tulevaisuudessa ei enää tarvita erillisiä tapahtumia sille, että lapsiperheet uskaltautuvat milloin tahansa ravintoloihin ja tuntevat itsensä tervetulleiksi. Lasten kuuluu saada näkyä ja kuulua elinvoimaisessa kaupunkikulttuurissa.

 

(Kuva: Dorit Salutskij, paikka: ravintola Juuri)

Olemme saaneet tapahtumasta runsaasti positiivista palautetta sekä asiakasperheiltä että ravintoloilta. Tapahtumaa on toivottu uusittavaksi ja tällä hetkellä teemme jo hartiavoimin töitä, jotta toinen Perheet Safkaa -tapahtuma toteutuisi vielä tämän kevään aikana. Jahka ajankohta ja mukana olevat ravintolat on saatu lukittua, kerromme teille lisää. Tällä kertaa Perheet Safkaa -tapahtuma levittäytyy myös Helsingin ulkopuolelle :) Ravintolahaku avataan, kun yksityiskohdat on saatu sovittua.

(Kuva: Kaisu Jouppi, paikka: ravintola Elite)

(Kuva: Kaisu Jouppi, paikka: ravintola Töölönranta)

Lisää keskustelua, tunnelmia ja ensimmäisen tapahtuman valokuvia facebook-sivullamme: https://www.facebook.com/PerheetSafkaa/

 

T. Petra & Minna